Region Örebo county Region Örebo county
Search

Öppet Hus 2023

Published: 2023-02-28 11:28

Varmt välkommen på Öppet Hus lördagen den 18 mars i Örebro eller lördagen den 25 mars i Fellingsbro!

Blå himmel. Vit text på mörkblå botten: Välkommen på Öppet Hus!

Öppet Hus är ett väldigt bra tillfälle att titta lite närmare på vad vi gör på våra olika kurser och utbildningar. Du får träffa kursdeltagare, lärare och annan personal och prova på hur det är att studera hos oss.

Alla är välkomna till Öppet Hus - släkt, vänner och bekanta till våra kursdeltagare, tidigare kursdeltagare och nyfikna kanske blivande kursdeltagare.

Öppet Hus x 2

Eftersom vi har verksamhet i både Fellingsbro och Örebro så har vi Öppet Hus två lördagar i rad. Lördagen den 18 mars är det Öppet Hus för kurserna i Örebro och lördagen den 25 mars är det Öppet Hus för kurserna i Fellingsbro.

Öppet Hus på skolan i Örebro

Tid: Lördag 18 mars, kl. 10-14

Plats: Klerkgatan 16, Örebro

Våra kursdeltagare guidar dig runt och du får möjlighet att prova på våra olika kurser och utbildningar. Framför allt får du möjlighet att ställa frågor till både kursdeltagare, lärare, elevassistenter och studie- och yrkesvägledare.

Många som gått på folkhögskola säger att det är det bästa de gjort. Det är ingen slump, för det är något alldeles unikt! Ta med dina drömmar och ta med en kompis och kom på Öppet Hus! Våra tolkstuderande säljer fika och lättare mat under dagen.

Öppet Hus på skolan i Fellingsbro

Tid: Lördag 25 mars, kl. 10-14

Plats: Bergsvägen 2, Fellingsbro

På Fellingsbro folkhögskola studerar du i samverkan och inte i konkurrens. Vi jobbar i mindre grupper och lärare och elevassistenter har tid för dig. Du får ta plats och visa att du kan. Du och dina klasskamrater är med och formar innehållet på kursen.

Ta med dina drömmar och ta med en kompis! Vi bjuder på fika under dagen.

Did the content help you?

Last updated: Tuesday, February 28, 2023