Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Öppet hus x 2

Publicerad: 2022-02-24 10:37

Ja! Nu kan vi äntligen ha Öppet Hus igen. Eftersom vi finns på två ställen har vi också Öppet Hus vid två olika tillfällen.

Öppet hus

Öppet Hus på skolan i Örebro – Lördag 19 mars

Har du gått hos oss tidigare, är du nyfiken och funderar på att söka till oss, är du förälder, vän eller sambo till någon som går hos oss? Vem du än är så är du varmt välkommen på Öppet Hus!

Tid: Lördag 19 mars, kl. 10-14

Plats: Klerkgatan 16, Örebro

Våra kursdeltagare guidar dig runt och du får möjlighet att prova på våra olika kurser och utbildningar. Framför allt får du möjlighet att ställa frågor till både kursdeltagare, lärare, elevassistenter och studie- och yrkesvägledare.

Många som gått på folkhögskola säger att det är det bästa de gjort. Det är ingen slump, för det är något alldeles unikt! Ta med dina drömmar och ta med en kompis och kom på Öppet Hus! Våra tolkstuderande säljer fika och lättare mat under dagen.

Öppet Hus på skolan i Fellingsbro – Lördag 26 mars

Funderar du på att läsa in gymnasiet, och vill göra det i en trygg och lugn miljö? Har du en funktionsvariation som gör att du behöver en strategi för vardagen? Vill du bli bättre på att förstå och prata svenska?

Vi kanske har lösningen för dig. Kom på Öppet Hus lördagen den 26 mars på Fellingsbro folkhögskola. På Öppet Hus får du träffa lärare, elevassistenter och annan personal som jobbar på skolan. Framför allt får du träffa kursdeltagare som kan svara på dina frågor. Du får se våra lokaler och vara med på en lektion om du har lust.

Tid: Lördag 26 mars, kl. 10-14

Plats: Bergsvägen 2, Fellingsbro

På Fellingsbro folkhögskola studerar du i samverkan och inte i konkurrens. Vi jobbar i mindre grupper och lärare och elevassistenter har tid för dig. Du får ta plats och visa att du kan. Du och dina klasskamrater är med och formar innehållet på kursen.

Ta med dina drömmar och ta med en kompis! Vi bjuder på fika under dagen.

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 10 februari 2023