Region Örebo county Region Örebo county
Search

Skolan har 62 möblerade internatsrum i Fellingsbro. Rummen är ungefär 20 m2 stora och har egen dusch och toalett, samt bredbandsuppkoppling.  Rummen är utrustade med säng inklusive madrass, täcke och kudde, sängbord, sänglampa, skrivbord, skrivbordsstol, skrivbordslampa, fåtölj, bokhylla, garderob och gardiner.

I anslutning till rummen finns också tillgång till pentry och dagrum, i närliggande hus finns tvättstuga.

Inackorderingskostnaden för ett rum är 4 800 kronor/månad (2 600 kr för hyra och 2 200 kr för mat) och då ingår följande:

  • Hyra av rummet
  • Sänglinne samt handdukar (byte var 3:e vecka)
  • Frukost, förmiddagskaffe, lunch och middag mån-fre (ej middag på fredagar)

Fellingsbro folkhögskola har nolltolerans gällande droger på skolan och i samband med skolans aktiviteter. Det innebär också att man varken använder eller förvarar droger på skolans internat.

Husdjur är inte tillåtna på internatet.

Du är olycksfallsförsäkrad under tiden du är inskriven som elev på skolan. Försäkringen gäller skoltid, fritid och ferier. Vi vill dock göra dig uppmärksam på att skolan inte har någon försäkring som täcker elevernas privata ägodelar. Om du har värdefulla saker på ditt rum på internatet rekommenderar vi att du har en hemförsäkring som täcker detta.

Frågor rörande internatet i Fellingsbro?

Ansiktsformen är fyrkantig med bred haka. Håret är stubbat och hjässan kal. Skäggstubben är grå-melerad. Rektangulära glasögon. Ler med lätt öppen mun. Mörkblå tröja.

Jens Axelsson

Vaktmästeri / Internatansvarig

Did the content help you?

Last updated: Friday, April 1, 2022