Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Skolan har 62 möblerade internatsrum i Fellingsbro. Rummen är på 20 m2 eller 16 m2 (Annexet) och har egen dusch och toalett, samt bredbandsuppkoppling.  Rummen är utrustade med säng inklusive madrass, täcke och kudde, sängbord, sänglampa, skrivbord, skrivbordsstol, skrivbordslampa, fåtölj, bokhylla, garderob och gardiner.

I anslutning till rummen finns också tillgång till pentry och dagrum, i närliggande hus finns tvättstuga. Om du önskar kan du låna sänglinne och handdukar.

Inackorderingskostnaden, fr.o.m. augusti 2024, är max 5 800 kronor/månad (rumshyra 3 200 kr/månad och kost 650 kr/skolvecka). Kost: Frukost, förmiddagsfika, lunch och middag mån-fre (ej middag på fredagar).

Fellingsbro folkhögskola har nolltolerans gällande droger på skolan och i samband med skolans aktiviteter. Det innebär också att man varken använder eller förvarar droger på skolans internat.

Husdjur är inte tillåtna på internatet.

Du är olycksfallsförsäkrad under tiden du är inskriven som elev på skolan. Försäkringen gäller skoltid, fritid och ferier. Vi vill dock göra dig uppmärksam på att skolan inte har någon försäkring som täcker elevernas privata ägodelar. Om du har värdefulla saker på ditt rum på internatet rekommenderar vi att du har en hemförsäkring som täcker detta.

Frågor rörande internatet i Fellingsbro?

Ansiktsformen är fyrkantig med bred haka. Håret är stubbat och hjässan kal. Skäggstubben är grå-melerad. Rektangulära glasögon. Ler med lätt öppen mun. Mörkblå tröja.

Jens Axelsson

Vaktmästeri / Internatansvarig

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 7 december 2023