Region Örebro bezirk Region Örebro bezirk
Search

Öppet Hus 2024

Veröffentlicht: 2024-01-26 12:47

Välkommen på Öppet Hus, ett perfekt tillfälle att träffa våra kursdeltagare och få en inblick i hur det är att studera på folkhögskola. I år har vi Öppet Hus fredag 15 mars i Fellingsbro samt lördag 16 mars och tisdag 19 mars i Örebro. Ta med en kompis och kom!

Två leende kvinnor i svart klädsel. Den ena ledsagar den andra som har ögonbindel på.

Öppet Hus är ett bra tillfälle att titta lite närmare på vad vi gör på våra olika kurser. Du får träffa kursdeltagare, lärare och annan personal och du får en inblick i hur det är att studera på folkhögskola.

Alla är välkomna till Öppet Hus - släkt, vänner och bekanta till våra kursdeltagare, tidigare kursdeltagare och nyfikna kanske blivande kursdeltagare.

Öppet Hus x 3

Fellingsbro folkhögskola finns i Fellingsbro och i Örebro, dessutom har vi kurser på distans. Sammanlagt anordnar skolan 24 olika kurser. På Öppet Hus blir du välkomnad av kursdeltagare och personal och du får möjlighet att prova på olika moment som ingår på kurserna. I år har vi Öppet Hus vid tre olika tillfällen, se nedan.

Öppet Hus – kurser i Fellingsbro

Tid: Fredag 15 mars, kl. 10.00-16.00

Plats: Bergsvägen 2, Fellingsbro

Kursdeltagare finns på plats kl. 10.00-14.00 och personal finns på plats fram till 16.00.

Öppet Hus – Tolkutbildningen och Teckenspråkskursen

Tid: Lördag 16 mars, kl. 10.00-14.00

Plats: Klerkgatan 16, Örebro

Det här är ett tillfälle för dig som är intresserad av teckenspråk och kanske funderat över att studera till teckenspråkstolk och dövblindtolk. Du får prova på olika moment som ingår i utbildningen och träffa kursdeltagare och personal.

Studerande på Tolkutbildningen säljer korv med bröd och fika.

Öppet Hus - kurser i Örebro

Tid: Tisdag 19 mars, kl. 13.00-18.00

Plats: Klerkgatan 16, Örebro

Hat Ihnen dieser Inhalt weitergeholfen?

Zuletzt aktualisiert: Freitag, 1. März 2024