Region Örebro län Region Örebro län
Sök
Ansiktsformen är oval. Håret kort och färgen är ljusbrun. Glasögon som är rektangulära. Helskägg och mustasch i ljusbrun färg. Ler med stängd mun. Svart tröja.

Anders Jörlemyr

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret är långt och mörkt. Ögonen har hudveck i inre ögonvrån. Ler med stängd mun. Svart tröja.

Angela Björn

Lärare / Elevassistent

Ansiktsformen är oval, håret kort med rufsig snedbena och hårfärgen är sommarblond. Ler med öppen mun och synlig tand-rad. Blommigt linne

Anneli Eriksson

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret är långt och vågigt med snedlugg. Hårfärgen är mässingsgul. Markerade kindknotor. Ler med öppen mun och synlig tand-rad. Svart tröja.

Anita Fredriksson

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret är axellångt och hårfärgen är naturligt grå. Ögonbrynen öppna och välvda.  Mjuka äppelkinder. Ler med stängd mun. Svart kofta.

Anita Jonsson

Lärare

Ansiktsformen är rund. Håret långt i mittbena och hårfärgen är ljust brunröd. Äppelkinder. Ler brett med stängd mun. Vit blus.

Anna Larsson

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret mörkt och kortklippt och lätt lockigt. Mörka kraftiga ögonbryn. Ler med stängd mun. Beigerutig skjorta.

Bertil Eliasson

Lärare / SYV Örebro

Ansiktsformen är rund. Håret är mörkbrunt, når axlarna och har stor volym. Ler pillemariskt med stängd mun. Svart blus.

Camilla Warnicke

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret är cendré, slätkammat och uppsatt.  Runda glasögon med tunna rostfärgade bågar. Ler med öppen mun och synlig tand-rad. Rosa-grön blommig tröja.

Carine van Humbeeck

Lärare

Ansiktsformen är rund. Håret kort med snedbena. Hårfärgen är hennaröd. Glasögonen fyrkantiga med ljusbruna bågar. Ler med öppen mun. Gul tröja.

Cecilia Eriksson

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret är långt. Hårfärgen är kopparröd Ler med visad tand-rad. Blå skjorta.

Charlotte Kankkonen

Lärare

Kvinna med svart klänning, glasögon och rakt halvkort rödbrunt hår.

Frida Nygren

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret är långt. Hårfärgen är ljusbrun. Glasögon med rektangulära glas och mörka bågar. Grå skjorta.

Gunilla Osvaldsson

Lärare

Ansiktsformen är fyrkantig. Håret når till axlarna. Hårfärgen är mörkbrun. Ler med både ögon och mun. Ljus blåvit blus

Hanna Bergdahl

Specialpedagog

Ansiktsformen är oval. Håret mörkbrunt och kortklippt. Skäggstubb i samma färg som håret med en grå fläck på hakan. Mörka fyrkantiga glasögonbågar. Kisande blick och ler med lätt öppen mun. Svart jacka.

Johan Zimmermann

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret mörkt och slätt bakåtkammat.  Blicken mörk och allvarlig. Munnen stängd och inramad av en lång mustasch. Beige skjorta.

Jonas Aronsson

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret ljusbrunt. Pilotformade glasögonbågar. Ler med öppen mun. Stora ringar i örsnibbarna. Jeansjacka.

Josephine Willing

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret är hennafärgat, långt med lugg i pannan. Kisar med ögonen och ler med stängd mun. Rostfärgad tröja med svart-rostmönstrad skjorta över.

Juliette Lejonord

Lärare

Ansiktsformen är oval och håret mörkt, lockigt nedanför axlarna. Stora mörkbågade glasögon. Ler med öppen mun och synlig tandrad. Beigerutig skjorta.

Maria Andersson

Bibliotekarie / Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret axellångt och grått med sned lugg. Ler brett med öppen mun och synlig tand-rad. Blårutig blus, neon-gul.

Maria Bleckur

IKT-support / Lärare

Ansiktsformen är oval. Blond hårfärg, bakåtkammad frisyr. Glasögonen är uppskjutna på hjässan. Ler med öppen mun. Ögonen är intensivt bruna. Beige tröja, svart kofta.

Marie Janevski

Lärare

Ansiktsformen är oval. Ljus hårfärg, axellångt med snedbena. Ler med öppen mun och synlig tand-rad. Grå tröja.

Kontakt genom sms/videosamtal/WhatsApp

Marina Nyman

Lärare

Ansiktsformen är fyrkantig. Håret brunt och tjockt, kortklippt. Ler med öppen mun och synlig tand-rad. Ljusbrun skjorta.

Mats Ericsson

Lärare

Ansiktsformen är fyrkantig. Helsnaggad frisyr. Rektangulära glasögon. Ler med kisande ögon och lite öppen mun. Klarblå tröja.

Mikael Pettersson

Lärare

Ansiktsformen är oval. Man i övre medelåldern med grått rakt hår i mittbena och gråsvart mustasch och skägg. Svarta glasögon och mörkblå pikétröja.

Morgan Hermansson

Lärare

Ansiktsformen är oval. Kort, mörkt gråmelerat hår. Rektangulära glasögon med svarta bågar. Ler brett med hela tandraden synlig. Svart tröja.

Nicolas Hane-Weijman

Lärare

Ansiktsformen är rund. Håret mörkt och kort med snedbena. Skägg och mustasch kortklippt. Ler med stängd mun. Röd-vit randig tröja.

Olle Resmark

Lärare / SYV Fellingsbro

Ansiktsformen är oval. Mörkt kort hår, skägg och mustasch. Glasögon med mörka bågar och tonat glas. Ler med stängd mun. Ljust rost-röd T-shirt.

Piruz Shojadoost

Lärare

Ansiktsformen är fyrkantig. Långt hår i snedbena. Ljust blond. Ler med hela tandraden synlig. Svart tröja.

Sofia Strömberg

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret kort och grått med en upprättstående pigg frisyr. Fyrkantiga glasögon med stora svarta bågar. Ler med öppen mun och synlig tand-rad. Gråvit tröja med vinröd kofta.

Sonja Pincus

Lärare

Ansiktsformen är rund. Håret grått, kal hjässa. Ovala glasögon utan bågar. Ler med stängd mun. Vit skjorta med fläckmönster i svart.

Sten Tyrfors

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret brunt, långt med mittbena. Ler med lätt öppen mun. Svart tröja.

Tanja Dimentova

Lärare

Kvinna med ovalt ansikte ler och visar tänderna. Rött halvlångt hår med lugg och tre ringar i höger öra. Grön huvtröja över grön- och svartrandig t-shirt.

Ulrika Hellström

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret är cendréfärgat och långt med tjock pannlugg. Ler med öppen mun. Blå och vit randig skjorta. Svart skinnjacka.

Ulrika Mohlin

Lärare

Porträttbild Ulrika Nylén Törnström

Ulrika Nylén Törnström

Lärare

Ansiktsformen är oval. Håret kortklippt, mörkt och lockigt. Skägg och mustasch i samma ton som håret. Inbäddade leende ögon. Ler stort med hela tandraden synlig. Ljusröd tröja.

William Grönlund

Lärare

Hade du nytta av innehållet på denna sida?

Senast uppdaterad: den 7 december 2023