Logo Fellingsbro folkhögskola

Försommarveckan - för dig med förvärvad hjärnskada

Utflyktsdag med Friskvårdskursen på Fellingsbro folkhögskola.

Datum & tid: 29 maj kl. 15.00 – 2 juni kl. 12.00 2017

Plats: Fellingsbro folkhögskola, Bergsvägen 2, Fellingsbro

Antal deltagare: max 12 (vid färre än 6 deltagare ställs kursen in)

Anmälan: sista anmälningsdag 21 april 2017

 

Kontakt

Profilbild Kajsa Gustafsson

Kajsa Gustafsson
Mejl
070-860 62 62

Till ansökan

Målgrupp

Du som drabbats av en förvärvad hjärnskada med kognitiva svårigheter som följd. Vi vänder oss i första hand till personer mellan 18 och 40 år, men i mån av plats tar vi även emot personer som är äldre.

Program

Under en försommarvecka träffas vi på Fellingsbro folkhögskola för att umgås, prova på olika fritidsaktiviteter, besöka intressanta utflyktsmål i vår närhet, samtala och utbyta erfarenheter. Kursdeltagarna har möjlighet att påverka innehållet under veckan, huvudsaken är att vi har roligt! Vi har tillgång till minibuss under veckan. Personalen jobbar till vardags på skolans friskvårdskurs i Örebro, för personer med förvärvad hjärnskada.

Folkhögskolan är belägen i lugn och rofylld miljö i utkanten av Fellingsbro, mellan Arboga och Frövi. Skolan är tillgänglig för rörelsehindrade. På skolan har vi en helt alkoholfri miljö. 

I priset ingår enkelrum med eget badrum, sänglinne, slutstädning och helpension (frukost, lunch, middag samt för- och eftermiddagskaffe). På skolan finns även sovande personal nattetid om något akut händer.

Medtag bekväma kläder och skor för både inomhusbruk och utomhusaktiviteter.

Välkommen!

Skriv ut inbjudan till Försommarveckan (PDF)