Logo Fellingsbro folkhögskola

28 mars - Öppet Hus på Klerkgatan 16

Två glada kvinnor med broschyr och anteckningsmaterial i händerna, sittande på varsin stol med ryggstödet mot varandra.

Lördagen den 28 mars kl. 10-14 välkomnar vi alla nyfikna och intresserade till Öppet Hus på Fellingsbro folkhögskola i Örebro, Klerkgatan 16. Ta med en kompis och kom och träffa våra kursdeltagare och lärare!

Har du gått hos oss tidigare, är du nyfiken och funderar på att söka till oss, är du förälder, vän eller sambo till någon som går hos oss? Vem du än är så är du varmt välkommen på Öppet Hus.

Våra kursdeltagare guidar dig runt och du får möjlighet att prova på våra olika kurser och utbildningar. Framför allt får du möjlighet att ställa frågor till både kursdeltagare, lärare, elevassistenter och studie- och yrkesvägledare.

Prova-på-dag Teckenspråkstolk- och dövblindtolkutbildningen

I samband med Öppet Hus kan du bl.a. prova på Teckenspråks- och dövblindtolkutbildningen. Du får följa de som studerar första året på Tolkutbildningen. Först har ni teckenspråksundervisning och därefter en lektion i tolkämnet, där du får veta lite mer om vad yrket innebär.

Läs mer och anmäl dig till Prova-på-dagen för Tolkutbildningen

Många som gått på folkhögskola säger att det är det bästa de gjort. Det är ingen slump, för det är något alldeles unikt! Ta med dina drömmar och ta med en kompis och kom på Öppet Hus!

Kurser och utbildningar på Fellingsbro folkhögskola i Örebro:

Teckenspråks- och dövblindtolkutbildning

Syntolksutbildning

Allmän kurs på teckenspråk

Allmän kurs på distans

Friskvårdskurs

Teckenspråkskurs

Teckenspråkskurs på distans

OBS! På grund av situationen med spridning av coronavirus covid-19 kan det bli så att Öppet Hus ställs in. Beslut tas i början av nästa vecka, håll utkik här på hemsidan.